teoria creditelor bancare si nebancare

Teoria creditelor bancare si nebancare - un tratat care nu trebuie sa va lipseasca


Am gasit cu foarte mare interes un tratat deosebit: Teoria creditelor bancare si nebancare

Desi lucrarea este deosebit de stufoasa, avand peste 1700 de pagini, iar limbajul utilizat nu este printre cele mai la indemana, totalul este unul impresionant: un tratat deosebit de actual, intr-o limba romana curata.



Pe langa elementele de teorie legate de creditele bancare si de imprumuturile nebancare, gasim aici si detalii despre priuncipalele institutii financiare nebancare din Romania.

Se abordeaza in mod integrat elemente legate de circulatia si istoria banilor, de crizele si ciclurile economice, de legislatia si dreptul transferurilor de bani.

Cum spuneam, nu este cea mai la indemana lectura, dar este bine sa o aveti la indemana: oricand puteti avea nevoie de ceva: aici veti gasi. Fara partizanate sau exemplificari specifice unei anumite perioade sau zone geografice.


Tot ce va trebuie sa stiti despre cum puteti finanta proiectele casei dumkneavoastra, atunci cand nu aveti banii "la ciorap", teorie si practica.

E bine sa vedeti mai mult de atat si pe inca un nou site de imprumuturi bancare si credite nebancare: http://imprumuturi.uv.ro/