MOBILA PENTRU CASA

 De unde pot sa cumpar mobilier pentru casa?

Achizitionarea unei case presupune, pe langa zugravitul de rigoare si alte reparatii de inceput, achizitionarea de mobila. Multi dintre noi au trecut prin asta si toti ne-am lovit de alegerea corespunzatoare a mobilei pentru casa.

Toti suntem tentati sa ne organizam casa si sa o mobila dupa ultimele tendinte in ale designului, cumparandu-ne ultimele reviste in domeniul amenajarilor de locuinta. Ne inarmam cu diverse cataloage, de pe la diverse magazine. Chiar alegem diverse elemente de mobilier.

Toate bune si frumoase, pana ajungem in respectivele magazine si descoperim ca piesa de mobilier dorita nu este in stoc pentru cateva luni, or nu se potriveste ca dimensiune cu ce ne intereseaza si de ce avem nevoie.

Dezamagirea este mare cand ne dam seama ca toata organizarea noastra de piese de mobilier, pe cataloage, reviste, brosuri, s-a dus pe apa sambetei si trebuie s-o luam de la capat.

Evident, avem oricand la dispozitie mobila pe comanda, chiar daca in ultimul timp firmele care fac mobila la comanda s-au rarit, spre deosebire de anii 2007-2008. Totusi, la nivelul anului 2013, gasesti oricand si oriunde un domn cu creionul dupa ureche si o geanta cu mostre de diverse culori, pentru orice tip de mobilier doresti.

Daca totusi, doresti un produs de magazin si te inarmezi cu rabdarea necesara pentru a-ti achizitiona mobila dintr-un magazin de mobila, atunci veti gasi mai jos cateva din magazinele prezente in Romania.

Aceste magazine de mobila sunt printre cele mai cunoscute si ca avand o gama larga de produse, si mai ales, poti gasi o varietate mare de mobilier, atat pentru cele mai groase buzunare, dar si pentru omul de rand, care nu-si permite sa dea multi bani pe mobila din casa.

ELVILA

S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990 de catre Viorel Catarama, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania.

Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat:

canapele, fotolii si saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se poate executa si mobilier personalizat la comanda.

In prezent, Elvila detine un numar de 38 de magazine la nivel national, din care 23 magazine proprii in: Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Botosani, Beius, Brad, Brasov, Bucuresti, Calarasi, Cluj, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Mizil, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Timisoara, Vaslui, 9 magazine in sistem de franciza si 6

distribuitori.

Mobila pentru CASA,  Mobila sufragerie si living, Mobila dormitor, Mobila camera copii, Mobila bucatarie, Set canapeleCanapele, ColtareFotolii si taburete, Paturi si noptiere, BiblioteciComodeMese si scaune sufragerie, Mese si scaune bucatarie, Grupe de colt bucatarie, Dulapuri si dressing-uri, Garderobe, cuiere, pantofare, Mobila pentru BIROU

Mobila birou, Birouri, mese consiliu, Scaune de birou, Dulapuri si etajere, Corpuri mobile - casetiere, Saltele RELAXA Saltele RELAXA cu arcuri, Saltele RELAXA cu latex.

http://www.elvila.ro

MAGAZINE LEM'S

Avem cea mai mare retea de magazine de mobila din tara si nu ne oprim aici. Va stam la dispozitie in cel mai apropiat magazin Lem's pentru consultanta, transport si montaj. In toata reteaua Lem's veti gasi aceeasi politica de calitate si aceleasi preturi.

Ai nevoie de solutii de finantare? Lem's iti ofera parteneri financiari !

Zece rate fara dobanda!

Ce AVANTAJE ai TU daca achizitionezi in rate fara dobanda?

        ai acces instant la mobila, chiar daca nu ai toti banii
        poti sa achizitionezi o mobila mai scumpa, pentru ca rata lunara e mica
        iti programezi cheltuielile mult mai uor pe intregul an
        nu trebuie sa te imprumuti la rude si prieteni pentru a "strange" toti banii pentru mobila, acum ai solutia eleganta de a plati in rate!

Fondata in 1991, Fabrica de mobila Lemet este cunoscuta datorita produselor sale si recunoscuta pentru calitatea oamenilor care lucreaza aici si pentru performan?ele dotarii tehnice.

Cum pot vedea oferta de produse Lem's?

Puteti vedea intreaga noastra gama de mobilier in magazine, unde personalul instruit va ajuta la alegerea mobilei care vi se potriveste.

Toate modelele pot fi vizualizate si in galeria virtuala de pe acest site, alaturi de detaliile tehnice si preturile unice din reteaua Lem's.

 In fiecare magazin Lem's veti gasi servicii complete de transport si montaj, servicii suplimentare fata de vanzarea mobilierului. Va rugam sa contactati cel mai apropiat magazin Lem's pentru un calcul exact al acestor servicii.

In acest site prezentam numai modelele fabricate de Lemet. In magazinele din re?eaua Lem's ve?i gasi si alte produse, de la diversi comercianti de mobila si canapele.

http://www.lemet.ro

ADORAMA

Oferta ADORAMA cuprinde toate categoriile de mobilier din gamele medie, medie superioara si inalta, pentru amenajarea completa a locuintelor, dar si mobilier pentru birouri sau pentru institutii publice. in plus, puteti beneficia gratuit de serviciile de consultanta si proiectare ale specialistilor nostri care va vor ajuta cu estimari si masuratori la

domiciliul sau sediul dumneavoastra.

Rasfoiti cataloagele partenerilor nostri si vizitati-ne in magazin pentru oricare dintre colectiile de mobilier de mai jos:

        bucatarii perfect adaptate spatiului din locuinta dvs., cu posibilitatea incorporarii tuturor aparatelor electrocasnice
        sufragerii si camere de zi
        canapele si fotolii tapitate cu piele sau stofa
        dormitoare pentru toate varstele
        dressing-uri si piese de depozitare
        mobilier pentru birouri (profesional si personal)
        scaune si fotolii ergonomice, tapitate cu stofa sau piele
        corpuri de iluminat si obiecte de decoratiuni interior

ADORAMA va ofera si un pachet complet de servicii constand in:

 -   consultanta si proiectare, gratuite, pentru amenajari interioare, pe baza desenelor puse la dispozitie de clienti sau a masuratorilor efectuate de specialistii ADORAMA la domiciliul / sediul clientului ;

 -   servicii complete de livrare si montaj de mobilier in oricare localitate din tara.

http://www.adorama.ro

IKEA

Designul suedez este o alta piatra de temelie a gamei de produse IKEA, care continua sa fie creata in Suedia. Produsele de mobilier si decoratiuni sunt moderne, dar nu de dragul tendintelor momentului, functionale si in acelasi timp atragatoare, cu grija fata de oameni si sigure pentru copii si reprezinta stilul de viata suedez proaspat si sanatos,

datorita culorior si materialelor atent alese. Aceste idei sunt in stransa legatura cu faptul ca radacinile IKEA au pornit din Småland, sudul Suediei, unde oamenii muncesc mult si traiesc modest, folosind la maximum resursele limitate de care dispun.

Canapele & fotolii

Canapele modulare Fotolii Sezlonguri Taburete & poufuri Huse suplimentare Canapele din material textil Canapele din piele Canapele extensibile

IKEA pentru copii

Siguranta Saltele pentru patut Materiale textile pentru bebelusi Mese pentru infasat & ingrijirea copilului Mobilier pentru depozitare Accesorii de masa pentru copii Scaune inalte Jucarii pentru bebelusi Patuturi Saltele pentru copii Textile pentru copii Scaune pentru juniori Jucarii & jocuri Patuturi Oglinzi pentru copii Mese si scaune Corpuri de iluminat

pentru copii Sistem de depozitare Organizatoare mici Paturi copii 8-12 ani Saltele pentru copii 8 -12 ani Textile pentru copii 8 - 12 ani Accesorii copii 8-12 ani Corpuri de iluminat pentru copii 8 - 12 ani Birouri & scaune copii 8 - 12 ani

Scaune

Fotolii Mese si scaune pentru bar Scaune inalte Scaune pentru juniori Scaune pliante & usor de stivuit Mobilier pentru cafenea Seturi sufragerie Taburete cu trepte Scaune de birou Scaune tapitate Huse pentru scaun Scaune Taburete & banci

Mese

Mese si scaune pentru bar Mobilier pentru cafenea Seturi sufragerie Noptiere Masute de toaleta Mese pentru sufragerie Masute de cafea si auxiliare

Paturi si saltele

Paturi matrimoniale Paturi de o persoana Paturi pentru musafiri & divane Paturi suspendate si suprapuse Tablii Saltele din spuma & latex Protectii pentru saltele & perne Protectii pentru saltea Somiere Saltele cu arcuri Canapele extensibile

http://www.ikea.com